Beauty Point Maarssen

Beauty Point Maarssen

Spray-Tan

Spray-Tan U kunt bij Beauty Point Maarssen ook terecht voor een Spray Tan behandeling, ideaal voor als u gebruind op vakantie wilt, een feest, bruiloft of andere mooie gelegenheid heeft!

Spray Tan is een snelle maar bovenal veilige manier om uw huid te bruinen en te laten stralen. U voelt zich na een behandeling net zo mooi gebruind als wanneer u net terug bent van vakantie. Maak daarom snel een afspraak en ervaar het resultaat!

Hoe gaat een spray tan behandeling precies?

Via deze video krijgt u een goed beeld van een Spray Tan behandeling:

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. U krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 15 minuten.
Het resultaat is mede afhankelijk van hoe u zelf de huid voor en na de behandeling behandelt, hier wat belangrijke tips:

Hoe kan ik mij goed voorbereiden op een Spray Tan?

Scrubben: scrub de huid goed vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Met name de droge gedeeltes zoals knieën, ellebogen en enkels. Hiervoor is het product Exfoliate van Whitetobrown verkrijgbaar bij Beauty Point Maarssen. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is uw huid te gevoelig).
Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de Spray Tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt sterk afgeraden.
Kleding: draag comfortabele, ruime, donkere kleding en donker ondergoed/bikini op de dag van behandeling.

Wat kan ik doen om het effect na de Spray Tan zo lang mogelijk te behouden?

Douchen en/of baden: wacht met het nemen van een bad of douche meteen na de spray-sessie. De tanning lotion krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken. Na de afgesproken tijd, dit kan per persoon verschillen, mag u weer douchen met een milde douchegel, hiervoor is het product Bodywash van Whitetobrown verkrijgbaar bij Beauty Point Maarssen. Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit slechts overtollige lotion. Dit gaat niet ten koste van uw bruine teint.
Transpiratie: probeer – na de sessie – intensief transpireren te voorkomen. Het beoefenen van sport met een overmatige transpiratie als gevolg, direct na de Spray Tan, wordt afgeraden.
Crème: om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks vochtherstellende crème te gebruiken, bijvoorbeeld Extend van Whitetobrown, verkrijgbaar bij Beauty Point Maarssen.
De bruine kleur kunt u ongeveer 5 tot 7dagen behouden, wanneer u deze goed verzorgt.
Let er ook op dat u met uw handdoek de huid dept na het douchen in plaats van uzelf droog te wrijven. Op deze manier blijft de kleur langer zitten.

(Tekst gebruikt met toestemming van Spray-Tan Nederland BV www.spray-tan.nl)
Gehele lichaam
30,50
Onderlichaam
21,-
Benen
Bovenlichaam
21,-
Gezicht
Armen
Decolleté